Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Soulcoaching

Clairvoyant Medium

En rejse af snørklede stier med og uden tidsler, oplyst som i mørke, med forvirring som vished førte mig til dette punkt.

Med stor taknemlighed og ydmyghed i mit hjerte kan jeg stolt og rørt sige, at den spirituelle åbning jeg fik i 2011 har ændret mit liv og det er med stolthed i krop og sjæl at jeg nu kan sige ” jeg er et spirituelt menneske”

Uanset, hvad min hverdag bringer mig af større eller mindre udfordringer, så læner jeg mig op ad denne nye fantastiske rejse, jeg står midt i. Det giver mig styrke og mod til at møde verdens og livets kampe endnu stærkere end før. 
Der ligger en dybere ro i mig nu, efter at jeg har fundet en vej, der virkelig opsummerer, hvad Charlotte er, og hvad Charlotte ønsker af og med sit liv. 
Tænk at jeg i en alder af 38 år endelig har fundet min vej! At jeg kan favne mit indre barn og sige ;”vi gjorde det!”.

Det fylder mig med, ja både stolthed og styrke Mit hjerte er fuld af medfølelse for især dem, der er strandet i livet med tanke på, at de ikke er gode nok. Ikke værdige nok til 'bare' at være dem selv.
 
 Kærligst Charlotte
 

Uddannet ved: 

 
Clairvoyant, Medie & Spirituel Healer ved  Common sense
 
Mindfullnestræner ved Marianne Nielsen
 
Coach ved University College
 
Blindtegner ved  Den fynske håndlæser
 
 Healer ved Galina Sørensen SoulBodyFusion 
 
Social og sundhedsassistent ved sosu-Horsens
 
 
 Opdateret 26/10/2015

Besøg  
003542